U srijedu, 25. listopada 2017.god.,  u Hrvatskom saboru održana je zajednička sjednica Kluba zastupnika u Hrvatskom saboru BM 365 RIS – SMSH – Narodna stranka  – Reformisti i Nezavisni zastupnici i Kluba gradskih zastupnika BM 365 RIS – SMSH – ZL – Narodna stranka – Reformisti u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

Na zajedničkoj sjednici dogovorena je suradnja u cilju što kvalitetnijeg rješavanja životnih problema svih građana Republike Hrvatske – od komunalnih problema do pitanja javnih politika u području obrazovanja, kulture, socijalne i zdravstvene zaštite te politike zapošljavanja, poticanja gospodarstva i zaštite okoliša. Zastupnici čvrsto vjeruju da zajedno s idejama i inicijativama naših sugrađana mogu doći do optimalnih rješenja.

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u završnom obraćanju istaknuo je da klubove međusobno povezuju ljudi s karijerama lišeni ideologija, da su zastupnici oba kluba najbolji primjer iskustva i mladosti te da zajedničkim snagama uvijek mogu demonstrirati širinu okupljanja toliko potrebnu našoj zemlji.