Uz bogat kulturni program i pokoji slastan zalogaj, u Podsusedu su se građanima predstavili kandidati iz Prve i Sedme izborne jedinice Koalicije za Premijera.

Jelena Pavičić Vukičević, prva na listi u I. izbornoj jedinici Jelena Pavičić Vukičević poručila je kako su predstojeći izbori iznimno važni jer je su oni prilika da se pokaže kako hrvatska politička scena nije duboko polarizirana te pozvala okupljene da svojim glasom podrže realizaciju važnih zagrebačkih projekata.

“Sve ono što činimo dobro u Gradu Zagrebu, itekako smo svjesni da možemo napraviti još više. Voljeli bismo imati svoje predstavnike u Hrvatskom saboru i  Vladi, kako bi važni zagrebački projekti također mogli biti realizirani. Spomenut ću samo tri od njih, za koje smatram da su iznimno važni za Zagreb: retencije na rijeci Savi, kako bi se smirio tok rijeke Save i kako bi smo na njemu mogli otvarati nove sadržaje, zatim spuštanje željezničke pruge koja dijeli Zagreb na sjeverni i južni dio i naposljetku tračničko povezivanje zračne luke dr. Franje Tuđmana s Kvatrićem. Sve to ne možemo napraviti sami zato se moramo svi skupa izboriti da napravimo tu kvalitetnu razliku”, poručila je Pavičić Vukičević.

IMG_6888 copy

Milivoj Špika, predsjednik koalicijskog partnera Blok umirovljenika zajedno i drugi kandidat na listi u I. izbornoj jedinici poručio je umirovljenicima kako se odluka o rastu njihovih mirovina za 15 posto može donijeti već 12. rujna preusmjeravanjem novca koji se sada uplaćuje u Drugi mirovinski sustav.

“Ako se pitate zašto drugi o tome ne govore, odgovor je jednostavan. Pa zato što su svi u funkciji stranih interesa, banaka i lobija. Jedino Koalicija za Premijera ne odgovara nikome, osim hrvatskim građanima”, kazao je Špika, i pozvao okupljene da se iziđu na izbore i preuzmu odgovornost za budućnost Hrvatske.

IMG_6920 copy

Kandidat Koalicije premijera u I .izbornoj jedinici Josip Držaić  citirao je vojskovođu Hanibala, koji je svojim trupama u pohodu na Rim rekao: Ako ne možemo naći puteve moramo ih napraviti.

“Osobno sam se odlučio i aktivirao s ciljem da se nešto stvori i podigne u mom Zaprešiću i da se uz jednog čovjeka, čelnika Koalicije za Premijera, Milana Bandića, pronađu puno bolji, kvalitetniji putevi koji će biti boljitak za sve nas”, kazao je Držaić.

Ana Marija Bujas Čelan iz I. izborne jedinice pozvala sve da izađu na izbore i podrže listu broj 2. “kako bi nam svima bilo bolje, posebice našim mladima”.