Na današnjoj konferenciji za novinare na temu ,,Ususret mjesnim izborima u Rijeci” predsjednik stranke Bura Hrvoje Burić istaknuo je važnost izbora za vijeća mjesnih odbora koji se održavaju u Rijeci 2. prosinca, a potporu mu je u tome dao predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić.

Hrvoje Burić je istaknuo da je važnost ovih izbora to što iz mjesnih odbora počinje upravljanje gradom, a predsjednik Stranke rada i solidarnosti uvjeren je da je njegov način rada jamstvo za uspjeh.

”S kolegom Burićem potpisali smo sporazum prije šest mjeseci o zajedničkom izlasku na sve izbore. Dali smo mu i dat ćemo mu podršku jer je on s ledine ušao u drugi krug za riječkoga gradonačelnika. On zna što hoće, a ja takve ljude podržavam.

Zadnjih 18 i pol godina krvavo radim i zato sam osvojio šest mandata, a imamo izvrsne rezultate na izborima za gradske četvrti i mjesne odbore. U Zagrebu se oni održavaju zajedno s lokalnim izborima, a tako bi trebalo biti i u Rijeci. Ta razina je izuzetno važna i zato će kolega Burić dignuti naknade u Rijeci za rad u mjesnim odborima jer treba platiti one koji hoće delat. Mjesni odbori su bitni za bolju svakodnevicu. Građanima Rijeke poručujem neka biraju ljude, a Hrvoju da na svojim listama imaju ljude. To je dobitna kombinacija.

Kolegi Buriću savjetovao sam da na čelo izbornih liste bira ljude s imenima i prezimenima, s karijerama,  izjavio je Milan Bandić”.