Milan Bandić petak je, u društvu kandidata s liste Koalicije za Premijera iz II. izborne jedinice posjetio Jesenski međunarodni sajam u Gudovcu.

Razgledavši bogatu ponudu hrvatskih poljoprivrednika i stočara, Milan Bandić je pohvalio kvalitetu hrvatske stoke i domaćih prehrambenih proizvoda s hrvatskih polja.

“Nema kvalitetnijih kravica od naših hrvatskih. Ovo bogatstvo koje ovdje vidim podsjetilo me na našu Liku. Ovih dana sam ju obišao uzduž i poprijeko i vidio prazninu, neobrađenih čak 10 tisuća hektara zemlje. A Lika bi mogla prehraniti ne samo jednu Hrvatsku, već dvije. Smatram da bi se odmah trebalo uvesti oko pola milijuna goveda iz Kanade i Europe te ih dati tamošnjim ljudima da rade i vidjet ćete za nekoliko godina Lika bi doista postala hraniteljica Hrvatske,” rekao je Milan Bandić.

img_0188-copy

Dodao je kako je Koalicija za Premijera u četvrtak završila predizbornu kampanju uz 12 večera za obitelji s brojnom djecom u svih deset izbornih jedinica.

“Osobno sam večerao s obitelji s osmero djece u Sesvetama, a ujedno smo im darovali i jedno računalo. Umjesto završnih derneka, mi smo pokazali socijalnu osjetljivost i solidarnost s potrebitima. Evo i danas na ovom sajmu u Gudovcu, jednoj ću obitelji darovati stevnu kravicu, a platit ćemo je sredstvima iz kampanje u II. izbornoj jedinici”, rekao je Milan Bandić.

Fotogaleriju iz Gudovca pogledajtwe OVDJE.