Danas su predstavnici stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti u sastavu Ilija Sliško, dopredsjednik Gradske četvrti Gornja Dubrava, Zagreb i mr.sc. Andreja Marcetić, vijećnica Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava sudjelovali u obilježavanju Dana bijele trake u Prijedoru, Bosna i Hercegovina.

Obilježavanje se održalo u spomen na žrtve zločina koji se dogodio u Prijedoru i dolini rijeke Sane 1992. s ciljem ukazivanja na diskriminaciju žrtava, poricanje i nemogućnost obilježavanja mjesta stradanja za sve žrtve rata Prijedora i okolice. Isto tako, donirala se humanitarna pomoć u odjeći i igračkama obiteljima u potrebi.

Izaslanstvo je sudjelovalo na svetim misama Rimokatoličkog župnog ureda Sv. Josipa Prijedor, Rimokatoličkog župnog ureda Sv. Ante Pustinjaka Stara Rijeka nakon čega je položilo vijence nevinim žrtvama na Memorijalnom centru – Turbe Šehidima u Bišćanima, te u Crkvi sv. apostola Petra i Pavla u Briševu (BiH).

Vlč. Marko Vidović je tijekom svete mise, zahvalivši predstavnicima Stranke rada i solidarnosti na donaciji, naglasio kako je gosp. Milan Bandić jedini europski gradonačelnik koji je uložio znatna sredstva u obnovi niza gradova i mjesta Bosne i Hercegovine, te koji u kontinuitetu pomaže lokalnom stanovništvu u održivom povratku u BiH.

Suradnici u realizaciji ovih aktivnosti su bili Enisa Majer, Anton Begić, crkveni vijećnik Rimokatoličkog župnog ureda Sv. Ante Pustinjaka Stara Rijeka, vlč. Ivica Matić, Rimokatolički župni ured Sv. Ante Pustinjaka Stara Rijeka, župnik vlč. Marko Vidović, Rimokatolički župni ured Sv. Josipa Prijedor,  vlč. Ilija Piličić, Župa Ljubija, imam Čaršijske džamije u Prijedoru, Omer ef.Redžić, Suad ef. Kazaferović te imam džemata iz Bišćana (BiH).