U prostorijama Mjesnog odbora Trnjanska Savica održana je stručna edukacija “Od A do Posla” u organizaciji Bandić Milan 365 Trnjanska Savica. Edukacija je bila namijenjena svima koji traže posao i žele naučiti više o tome kako napisati zamolbu, životopis i predstaviti se u najboljem svijetu poslodavcu.

Maja Sertić, stručnjak za ljudske potencijale podijelila je svoje znanje i bogato iskustvo sa svima nazočnima. Prezentacija je bila interaktivna i potaknula je nazočne na razmišljanje kako najbolje istaknuti vlastite vještine i kompetencije. Svi prisutni su imali prilike čuti koliko je važno znati napisati životopis i zamolbu na pravilan način. Kako koristiti body language (govor tijela) i kako neverbalna komunikacija čini čak 93 %, a riječi tek 7 % komunikacije. Koliko je bitna organizacija u svakom poslu, pa tako i u traženju posla jer u konačnici “traženje posla je posao od 0-24“, kako je istaknula Maja Sertić.

Predsjednik organizacije 365 na Savici Nebojša Bulka, uveo je sa svojom ekipom nov način rada – u terminu kada stranka koristi prostor mjesnog odbora i organizira razgovore na teme koje mogu zaokupiti građane ili im biti korisne. Mladi diljem Trnjanske Savice prepoznaju  rad Stranke rada i solidarnosti te su se mladi nakon jučerašnje edukacije i sami odlučili učlaniti i priključiti radu Stranke.

Edukaciji su prisustvovali i glavni tajnik Stranke Nenad Predovan, tajnica Gradske organizacije Grada Zagreba Etna Mustapić i predsjednica Foruma mladih 365 Natalija Prica Oreški koji su u svom obraćanju iskazali potporu ovakvom načinu rada.

Fotografije: Tatjana Tokić