Dana 21. prosinca 2018. godine potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Crikvenice Boris Boras priključio se Stranci rada i solidarnosti.

“Razlog zašto sam pristupio Stranci rada i solidarnosti je u prvome redu vidljiv već u samome nazivu  stranke. To su vrijednosti koje ja zastupam, koje ja svakodnevno živim i to su vrijednosti zbog kojih se bavim politikom. Drugi razlog je predsjednik stranke Milan Bandić koji ima kvalitete empatije prema drugima, kvalitete rada i razumijevanja potreba ljudi, kvalitete solidarnosti među ljudima i nisam uopće imao dvojbe priključiti se stranci“ poručio je u svome obraćanju Boris Boras.

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić također se obratio prisutnima. Zahvalio se Borisu Borasu što se priključio stranci te njegovim prijateljima i građanima Grada Crikvenice koji su prepoznali rad i trud stranke. U svome obraćanju kazao je kako svaki živi organizam i razina odgovornosti počiva na pet osnovnih principa, a to su: ljudi i demografija, znanje, rad i zapošljavanje, solidarnost i socijalna pravda te sigurnost. “Razlika između nas i drugih koji takva načela zagovaraju je da mi to i živimo” istaknuo je Milan Bandić.

Press konferenciji prisustvovali su potpredsjednica stranke rada i solidarnosti prof.dr.sc. Ana Stavljević Rukavina, glavni tajnik stranke Nenad Predovan, organizacijski tajnik Dalibor Bastalec, Patrik Šegota te brojni drugi.

Tekst: Antonio Blažević

Fotografije: Tatjana Tokić