21. prosinca 2021.

U utorak, 21. prosinca 2021. održana je konstituirajuća sjednica Glavnog odbora Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnsoti. Sjednicu je vodio Nenad Predovan, predsjednik Glavnog odbora izabran na Izbornoj skupštini Stranke održanoj 11. prosinca 2021. Na sjednici je izabrana Sanja Maltarić Pavičić za potpredsjednicu Glavnog odbora.

Na prijedlog predsjednika Stranke Slavka Kojića Glavni odbor imenovao je Nebojšu Bulku za glavnog tajnika stranke, a Mateja Baturića za organizacijskog tajnika Stranke.

U Statutarnu komisiju izabrani su Daria Đurina, Ratko Maričić, Željko Radić, Davorka juravić i Jaka Mustapić. U Sud časti izabrani su Stjepan Kezerić, Snježana Mele, Nives Hendak, Jadranka Milivojević i Mile Paripović.

Usvojen je prijedlog da u Gradsku skupštinu Grada Zagreba umjesto prof.dr.sc. Ljube Jurčića i Otta Barića, koji su svoje mandate stavili u mirovanje, uđu prof.dr.sc. Gordana Rusak i Lucija Topolovec.

Glavni odbor prihvatio je nacrt programa rada i plan prvih koraka u radu Stranke u 2022. godini koji je podnio predsjednik Stranke Slavko Kojić. Prihvaćeni su i ostali dokumenti koji spadaju o redovno poslovanje Stranke.

(Životopise članova tijela stranke možete pročitati u izborniku Životopisi).