Predsjednik Stranke rada i solidarnosti i čelnik Koalicije za Premijera Milan Bandić pozvao je u Požegi članove stranke da pozovu sve „znane i neznane“ da iziđu na izbore 11. rujna i da glasaju za sebe i lustriraju SDP i HDZ barem na četiri godine.

„Vi znate što je Slavonija proživjela u Domovinskom ratu. U onim krajevima koji su najviše stradali u ratu, danas se najteže živi. A zašto? Zato jer nije bilo ni volje ni želje da se tim krajevima pomogne. A to je zato jer više od 20 godina Hrvatska živi u sjeni bipolarne političke scene. Cijelo vrijeme na djelu je poslušnost i podobnost,  a ne struka, znanje i kompetencija“, kazao je Bandić, dodavši se to može promijeniti samo radom i solidarnošću s ljudima na marginama.

Osvrnuo se i na predizborne slogane SDP-a i HDZ-a, u kojem jedni poručuju „Siguran smjer“, a drugi „Vjerodostojno“.

„Slobodno se može dodati da će nas taj njihov siguran smjer vjerodostojno odvesti u još veći ambis“, poručio je #Premijer.

Požežanima je kazao i kako su se mnogi čudili što se odlučio ući u utrku za premijera iako već više od 16 godina vodi Zagreb čija je „kasa puna“.

„Sa svojih 60 godina imam dovoljno iskustva, energije, vizije, znanja i odgovornosti da pomognem građanima ove zemlje. To je razlog zbog čega sam se odlučio kandidirati za premijera“, kazao je Bandić.

IMG_2915 copy

 

Ivica Nikolić, predsjednik županijske organizacije BM365 – Stranke rada i solidarnosti i četvrti na listi Koalicije za Premijera u V. izbornoj jedinici izrazio je uvjerenje kako će građani 11. rujna glasati za Koaliciju za Premijera i dati Milanu Bandiću priliku da preuzme odgovornost za vođenje Hrvatske. Kazao je kako se često pitao zašto se Slavonci osjećaju kao građani drugog reda u usporedbi sa Zagrepčanima.

„Shvatio sam da postoji samo jedan razlog za to – Milan Bandić. Zagrepčani imaju sreću da imaju Bandića, a Hrvatska ima nesreću da ga nema. Ali samo do 11. rujna. Iskreno se nadam da će ljudi „progledati“ i zaboraviti one koji su više od 20 godina samo pričali, a ništa nisu radili za Slavoniju.  Vjerujem da će masovno dati svoj glas Koaliciji za Premijera i da ćemo predsjednika naše stranke gledati u funkciji premijera. Jer zašto da ostatak Hrvatske živi lošije kada može dosegnuti standard kakav danas imaju Zagrepčani“, poručio je Nikolić.

Fotogaleriju iz Požege pogledajte OVDJE.