U ponedjeljak navečer, u Praškoj 5 održan je sastanak Foruma mladih Gradske organizacije Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti s predsjednikom stranke i zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Sastanak je otvorila predsjednica Foruma mladih Natalija Prica Oreški, a poruke predsjednika stranke brojnim okupljenim mladima bile su vrlo motivirajuće.

‘Drago mi je da ste se odlučili priključiti Stranci rada i solidarnosti i da ste se angažirali u Forumu mladih, ali ne bi volio da to bude samo formalno nego da zaista nešto zajedno i pokrenemo. Želio bi da se iz te sinergije mladosti, znanja, entuzijazma i stranačke organiziranosti izrode dobre stvari. Predlažem da se uskoro organizira i sastanak s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i sport kako bi saznali čime se sve bavi taj ured i što se sve događa u toj vama najzanimljivijoj i najbitnijoj sferi, a važno je i da oni od vas saznaju koji su najveći problemi mladih i na što se treba staviti najveći fokus’ – istaknuo je Milan Bandić u svom obraćanju.

Sastanku je nazočila i potpredsjednica Stranke rada i solidarnosti prof.dr.sc. Ana Stavljenić Rukavina koja svojim dugogodišnjim iskustvom u zdravstvu i politici također može pomoći mladima u njihovim budućim projektima te ih usmjeravati svojim savjetima.

Predsjednik stranke Milan Bandić na kraju je pozvao sve članove Foruma mladih da se ne libe javiti predsjednici foruma ukoliko imaju zanimljive ideje i kvalitetne prijedloge jer se samo zajedničkim snagama mogu riješavati problemi koji ih muče u ovom gradu.