U povodu Majčinog dana koji slavimo svake godine druge nedjelje u svibnju, u vrtovima na Savici održano je stranačko druženje sa Seniorima Gradske organizacije 365. Druženju je prisustvovala i kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević.
Svim majkama od srca je čestitala Majčin dan te istaknula:
“Važno je odavati priznanje majkama svakoga dana, ne samo danas, ali danas je prilika za posebno iskazivanje poštovanja, malim znakom pažnje za sve što čine i za svu ljubav koju nam pružaju.”
U povodu ovoga dana koji uistinu treba slaviti, svojim stranačkim kolegicama i okupljenim simpatizerkama, dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević poklonila je prigodnu ružu 🌹
Osvrnula se i na lokalne izbore koji su sve bliže te na izborni program Stranke rada i solidarnosti koji smatra najkvalitetnijim od svih.
“Ne bi smjeli dopustiti da se netko tko u 40. godini traži svoje prvo pravo zaposlenje postane gradonačelnik. Zamislite da gradonačelnik postane netko tko će zaustaviti sve već započete projekte i da se uči poslu gradonačelnika iduće četiri godine?!  Zato je na nama da svojim programom i kvalitetom ljudi koji su na listama dođemo u fokus naših sugrađana i objasnimo im zašto smo mi taj njihov izbor! Ja sam optimistična jer smo u samo dva dana prikupili 12 700 potpisa i prvi smo se kandidirali! To je bio prvi pokazatelj da jedini znamo raditi taj posao kako treba! Puno je posla pred nama u novom mandatu, ali ja znam da mi jedini to sve možemo i ostvariti!”