“Ja mislim samo na narod i znam da svi koji su do sada bili na vlasti nisu puno napravili za narod u Bosni i Hercegovini, ja želim narodu dobro. Isto tako se nadam da ću imati priliku pokazati koliko mi je stalo do tog naroda i da će narod prepoznati jednu dobronamjernu osobu kakva sam ja i da će mi dati glasove koje će mi omogućiti da im pokažem kako se bori za narod, rekao je legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević, prvi kandidat na listi Koalicije za Premijera u XI.izbornoj jedinici, koji je u petak, zajedno s predsjednikom Stranke rada i solidarnosti i čelnikom Koalicije za Premijera Milanom Bandićem, prisustvovao humanitarno-glazbeno-nogometnom spektaklu na stadionu Nogometnog kluba Šujica u Bosni i Hercegovini.

IMG_7034 copy

” Miroslav Ćiro Blažević došao je na listu kao rođeni pobjednik, rođenom pobjedniku, on ne trpi poraze. Nema mjesta u Bosni i Hercegovini mjesta koje nisam obišao isto tako nema mjesta koje nije Ćiro obišao i nema mjesta u kojem ga ne znaju. Kad je Cappelo proglašen trenerom desetljeća pitali su Ćiru što on kaže na Capella, a on im je odgovorio ja znam da sam trener svih trenera i najbolji na svijetu, a da su se oni rodili u travničkom docu, dobacili bi do Turbeta! Ja iz Travnika i opet me izabrali za najboljeg trenera svijeta”, kazao #Premijer.

IMG_7248 copy
U prijateljskom raspoloženju, dvojica rođenih pobjednika dočekali su utakmicu Humanih zvijezda koje su igrali protiv reprezentacije Herceg-Bosanske županije. Humane zvijezde ostvarile su pobjedu, u prvoj polufinalnoj utakmici protiv reprezentacije poznatih Herceg – Bosne, a pobjednički gol iz kaznenog udarca postigao je Milan Bandić.
Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje novčanih sredstava za obnovu sportske dvorane u Osnovnoj školi u Šujici.
Nakon sportskih susreta, na nogometnom igralištu koncert je održao Miroslav Škoro.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE