“Radim svaki dan po 16 sati i tako 16 i pol godina. Ne znam što je to predizborna kampanja. O tome vam mogu nešto reći dokazano nesposobni i nedokazano sposobni koji se aktiviraju samo prije izbora. Oni obilaze ljude i daju im lažna obećanja. Nakon šest mandata njihovih stranaka na vlasti, Hrvatska je urušena gospodarski, socijalno, politički, demografski i moralno. I sada bi oni ponovo htjeli “šišati hrvatske građane”. Ako hrvatski građani na ovim izborima glasaju za njih, svaka im čast”, kazao je Milan Bandić novinarima u nedjelju u Marija Bistrici zamoljen da komentira dosadašnji tijek predizborne kampanje.

Poruku iz Narodne koalicije, u kojoj smatraju da je Bandiću došlo vrijeme za mirovinu, kratko je komentirao.

“Ja im želim puno uspjeha u uništavanju Hrvatske”, kazao je #Premijer.

U Zagorju je Bandić bio na vozočašću konjskih zaprega, međunarodnoj manifestaciji na kojoj  višekilometarska kolona konjskih zaprega i jahača spaja Zlatar Bistricu i Marija Bistricu.  Dolazak više od sto kočija i 250 jahača na trgu Ivana Pavla II. u Mariji Bistrici pozdravilo je nekoliko tisuća ljudi, a među njima i kandidati s liste “Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti”, Radimir Čačić, Milivoj Špika, Jurica Šoić.

buistrica6

 

#Premijer je novinarima rekao kako je 17. puta na vozočašću te da uvijek rado pohodi Zagorje i Mariju Bistricu.

“Sretan sam ovdje. U svetište dolazim svake godine na zavjetno hodočašće vjernika Grada Zagreba kada nosim svijeću”, izjavio je Bandić.