Prof. Nenad Kljaić novi je predsjednik Gradske organizacije BM 365 – stranke rada i solidarnosti Grada Siska. On je izabran na 2. redovnoj izbornoj skupštini Gradske organizacije ove stranke, održanoj u Sisku u srijedu, 20. lipnja 2018. godine. Za potpredsjednicu sisačke GO izabrana je Mirjana Gerić Strižić, a dužnosti tajnice u sljedeće četiri godine obnašat će Matea Janeković.

Gradsku organizaciju ove stranke, od njena osnivanja 12. srpnja 2016. godine do sada, vodio je prof. Josip Takač. „Na izvanrednim parlamentarnim izborima pokazali smo golem entuzijazam i polučili dobre rezultate. Nažalost, u nikad većoj konkurenciji 15 lista za Gradsko vijeće i 9 kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima u Sisku, lani u svibnju, nismo ostvarili plan ali nismo ni osramotili našu stranku. Žao mi je što su neki naši aktivisti u međuvremenu odustali od javnog djelovanja. Međutim, smatram kako se rad uvijek isplati, rad za drugog čovjeka oplemenjuje, a rad za opće dobro svima donosi boljitak“, naglasio je Takač, podnoseći izvješće o nepune dvije godine rada.

 

Zahvaljujući na ukazanom povjerenju, Kljaić je istaknuo kako će „sisačka Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti nastaviti s humanitarnim djelovanjem i realizacijom plana ostalih aktivnosti. Budući da mislim kako kvantiteta može donijeti kvalitetu, sa svojim ću se suradnicima truditi angažirati nove aktiviste, osobito mlade. Odgovoran sam pa ne želim obećavati ništa što neću moći ostvariti. No, sigurno je kako će naša stranka snažno podupirati rad Županijske organizacije u Sisačko-moslavačkoj županiji“, riječi su novoizabranog predsjednika.

U Predsjedništvo GO BM 365 – stranke rada i solidarnosti Grada Siska izabrani su Josip Takač, Tomislav Čubela, Veljko Vender i Tomislav Kojundžić. Gradski odbor ove stranke od sada broji 15 članova, od kojih je sedmero iz novoizabranog Predsjedništva. Zato je na skupštini izabrano još 8 članova među kojima su Željko Krilčić, Zlatko Karabeg, Senada Galjan Melić, Željko Klobučar, Gordan Kompasi, dr. Želimir Šarić, Martina Sokolović i Dalibor Kljaić.