Dana 23. siječnja 2019. godine zamjenik gradonačelnika Grada Donje Stubice Luka Grabušić priključio se Stranci rada i solidarnosti.

“Politička karijera temelji se na radu, poštenju, solidarnosti i istini i to su bile odlike i moje dosadašnje političke stranke, koja više nije imala snagu pratiti naše ideje, podupirati nas u novim aktivnostima i gurati nas u novim političkim angažmanima. Politička scena nam dosta dugo nije davala nekih kvalitetnih opcija, no nakon jednog razgovora sa gospodinom Bandićem, došli smo do zaključka da želimo zajedeno surađivati i „delati“ za Grad Donju Stubicu “ poručio je u svome obraćanju Luka Grabušić.

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić također se obratio prisutnima. Zahvalio se Luki Grabušiću što se priključio stranci te njegovim prijateljima i građanima Grada Donje Stubice koji su prepoznali rad i trud stranke.  U svome obraćanju kazao je „ Da ćemo u cijelo Hrvatsko zagorje približiti još više Zagrebu, a Zagreb Hrvatskom zagorju“ istaknuo je Milan Bandić.

Konferenciji je prisustvovala i saborska zastupnica Marija Puh, pročelnica za gospodarstvo Grada Zagreba Mirka Jozić, Tomislav Končevski, glavni tajnik Stranke rada i solidarnosti Nenad Predovan, organizacijski tajnik Stranke rada i solidarnosti Dalibor Bastalec, glasnogovornica stranke Mateja Vukmirović.

Foto: Antonio Ščukanec