Po povratku iz Splita, predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić u subotu navečer se zaustavio u Otoku kod Sinja gdje su ga oduševljeno dočekali mještani. Rado su se fotografirali s budućim premijerom, a zanimalo ih je što očekuje od izbora i kako se osjeća kod njih u gostima.

„Ja sam u Otok dolazio i prije nego je moj prijatelj Mirko Norac završio u zatvoru. A bio sam tu i dok je bio u zatvoru. Kolege Demo i Laco znaju da smo dolazili, a u Tadijinom dvorištu nikoga nije bilo. Tako će biti i ubuduće. Svaku općinu u Hrvatskoj ćemo obići u iduće četiri godine i učiniti ih mjestom dostojnom života čovjeka“, kazao je #Premijer.

otok3

Otočanin Dušan Đula, 11. na listi Koalicije za Premijera u IX. izbornoj jedinici, kazao je kako će Otočani dati povjerenje Milanu Bandiću i Koaliciji za Premijera.

„Očekujem da će Koalicija u IX. izbornoj jedinici osvojiti jedan mandat, a nakon izbora očekujem da premijer Bandić napravi od Hrvatske ono što je napravio i od Zagreba – ugodno mjesto za život iz kojeg se nitko neće iseljavati u potrazi za poslom“, kazao je Đula.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE.