Predizborni skup Koalicije za premijera za II. izbornu jedinicu, održan u utorak u Kulturnom centru Dubrava, doslovno je prštao oduševljenjem brojnih okupljenih građana i simpatizera. Okupljenom mnoštvu građana, željnih promjena u društvu, obratio se čelnik koalicije i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić.

” Sretan sam kada prolazim bilo kojim zagrebačkim kvartom jer kada se sjetim kako je Zagreb izgledao prije 16 godina, kada sam postao gradonačelnik, a kako sada izgleda, imam jasnu viziju kako će cijela Hrvatska izgledati kada osvojimo vlast. I nećemo imati samo jedan mandat jer, vjerujte mi, ljudi znaju nagraditi one koji rade za njihovu dobrobit. To sam doživio u ovih pet mandata”, rekao je Milan Bandić, zaradivši gromoglasan pljesak.

IMG_4649

Naglasio je kako budući hrvatski premijer mora biti čovjek koji se nauživao mandata, koji se naradio i svojim iskustvom može unaprijediti život svakog građanima Hrvatske.

” Hrvatskoj treba normalan premijer, čovjek koji neće voditi zemlju iz kancelarije, već obići svaki grad i svako selo u državi i pitati ljude koji su njihovi problemi. Sretan sam što smo od Zagreba stvorili europsku metropolu te istom željom i pozitivnom strašću to želim napraviti i od lijepe naše. Kao što je Franjo Tuđman od Hrvatske stvorio slobodnu državu pomirbom, tako će budući premijer Milan Bandić od Hrvatske napraviti modernu državu zajedništvom. Zato vas molim, izađite 11. rujna na izbore i glasajte za sebe jer jadna je zemlja u kojoj se dvojica kandidata za premijera iz velikih stranaka ogovaraju čiji je otac i čija je majka gdje radila. To je sramota. Nas zanima bolja budućnost, a ne kao njih bolja prošlost i to iz jednostavnog razloga što imamo što ponuditi građanima”, poručio je #Premijer.

Dodao je kako je ponosan što će na sutrašnjoj sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba biti izglasane povijesno važne odluke, a to su institut majke odgajateljice, besplatno dopunsko osiguranje za umirovljenike te druge.