Dana 14. veljače 2018. godine u Stupniku je predstavljena nova Općinska organizacija stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti.

Predsjednik organizacije je mladi Josip Kučan, a potpredsjednik je Luka Lovrić. Za tajnicu je izabrana Ines Belošević.

‘Razlog zašto smo se ovdje okupili i osnovali organizaciju je želja za radom za bolje sutra svima nama i svim budućim naraštajima na ovom području’ – izjavio je predsjednik Josip Kučan.

Na predstavljanju je govorio i predsjednik stranke Milan Bandić koji je od srca čestitao vodstvu novoosnovane organizacije te istaknuo:

‘Lijepo je vidjeti ovakve mlade ljude koji su se okupili i koji imaju želju, energiju i cilji da se na području Stupnika napravi nešto kvalitetno i prepoznatljivo iz programa naše stranke. Uz ovakve mlade i perspektivne ljude naša stranka zasigurno ima budućnost’.

Zvonko Kunić, predsjednik županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti je istaknuo da će ovi mladi i visokoobrazovani ljudi zasigurno oplemeniti dosadašnji rad i projekte na području Općine Stupnik. Također je istaknuo da je na zadnjim izborima za županijsku skupštinu Stranka rada i solidarnosti na području Općine Stupnik ostvarila najbolji rezultat – 26% i time ostvarila veliku prednost naspram ”velikih takmaca” i to HDZ-a i SDP-a.

Predstavljanju organizacije nazočili su glavni tajnik stranke Nenad Predovan, povjerenik stranke za Zagrebačku županiju i član predsjedništva stranke Dalibor Bastalec, potpredsjednica stranke Višnja Fortuna, član predsjedništva stranke Miodrag Demo, članica predsjedništva stranke Zdenka Ninić, predsjednik GO Zaprešić Josip Držaić, predsjednik GO Dugo Selo Pave Vukelić, predsjednik GO Koprivnica Tomislav Raič, predsjednik GČ Novi Zagreb – Zapad Jadranko Baturić, predsjednik GČ Stenjevec Željko Jeger te brojni drugi.