Večaras smo u Društvenom domu u Molvama, predstavili novoovosnovanu Općinsku organizaciju stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti. Predsjednik organizacije je mladi Željko Ladeta, a predsjednica je Željka Ladeta. Za tajnicu je izabrana Dijana Kiš.

”Veseli me što smo se ovdje okupili i što ćemo zajedno raditi na dobrobit svakog sugrađana te tako našu lijepu Podravinu približiti našem glavnom gradu. Radit ćemo marljivo, te svojim trudom i zalaganjem učiniti da na ovu organizaciju budete ponosni. Zahvaljujem Vam se na ukazanom povjerenju i podršci” – izjavio je Željko Ladeta, predsjednik nove mlade snage na političkoj sceni Općine Molve.

Predstavljanju je nazočio predsjednik stranke Milan Bandić koji je čestitao novoj mladoj snazi, zahvalio im se na dijeljenju istog svjetonazora, te im zaželio puno uspjeha u budućem radu. Da bi ostvarili rezultat kakav priželjkujemo naglasio je da je potrebno da stavimo sebe u zonu odgovornosti uz temeljnih pet stupova koji nam jedini mogu zajamčiti gospodarski prosperitet u simbiozi zajedništva. Ti temeljni stupovi su: demografska obnova, znanje i obrazovanje, rad i zapošljavanje, solidarnost i socijalna pravda, otvorenost i sigurnost’.

Predstavljanju ove organizacije prisustvovao je i glavni tajnik stranke Nenad Predovan, član predsjedništva Dalibor Bastalec, predsjednica GČ Donja Dubrava Mira Božić, predsjednica GO Đurđevac Sanja Vujčić, predsjednik GO Koprivnica Tomislav Raič, te brojni drugi.