Večeras je u Kravarskom u Općinskoj vijećnici predstavljena nova Općinska organizacija stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti. Za predsjednicu organizacije izabrana je Dragica Ceković, a za potpredsjednicu Mirela Posavec. Za tajnicu je izabrana Jelena Kuzmić.

‘Razlog zbog kojeg smo odlučili pristupiti Stranci rada i solidarnosti je isključivo želja da razvijamo naš kraj, spriječimo iseljavanje stanovnika našega kraja te učinimo život u Kravarskom boljim. Nećemo odustati dok ne ispunimo te ciljeve’ – izjavila je predsjednica novoosnovane organizacije Stranke rada i siolidarnosti Dragica Ceković.

Na predstavljanju je govorio i predsjednik stranke Milan Bandić koji je čestitao ženskom vodstvu novoosnovane organizacije, zahvalio na podršci koju će svojom snagom dati stranci te izjavio: ‘Samo radom, solidarnošću i zajedništvom možemo stvoriti rezultate za boljitak ovoga kraja. Smatram da je budućnost Hrvatske u sinergiji suradnje i zajedništva na političkoj sceni i samo zajedničkim radom uz konstruktivne ideje stvorit ćemo uvjete za bolji život stanovnicima ovoga kraja’.

Predstavljanju je prisustvovao i načelnik općine Kravarsko Vlado Kolarec (HDZ) koji je izrazio zadovoljstvo novoosnovanom organizacijom Stranke rada i solidarnosti te izjavio da će suradnja ovih dviju političkih snaga otvoriti puno veće mogućnosti za osiguranje boljeg života stanovništva na ovom području.

Zvonko Kunić, predsjednik županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti je istaknuo važnost konstruktivne politike u cilju rada na projektima od značaja za stanovnike općine Kravarsko te im zaželio puno uspjeha u radu, dobru političku borbu i dobar rezultat na izborima.

Predstavljanju organizacije nazočili su potpredsjednica stranke prof.dr.sc. Ana Stavljenić Rukavina, glavni tajnik stranke Nenad Predovan, povjerenik stranke za Zagrebačku županiju i član predsjedništva stranke Dalibor Bastalec, tajnica županijske organizacije Tajana Amšel Zelenika, predsjednik GO Dugo Selo Pave Vukelić, predsjednik vijeća gradske četvrti Gornja Dubrava Damir Oniško, predsjednica GČ Trnje Katarina Milković, potpredsjednik općinske organizacije HSS Kravarsko Vjeko Kolarec te brojni drugi.