Večeras smo u prostorijama Općinske vijećnice u Gradecu predstavili Općinsku organizaciju stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti Gradec. Za predsjednicu organizacije izabrana je Nives Hendak, a za potpredsjednika Tihomir Salaj. Tajnica je Snježana Kalinski.

Majka sam četvero djece i zato sam i pristupila u Stranku 365 jer gospodin Bandić podupire majke s puno djece i to mi se jako svidjelo. To mi je u biti prioritet – da svojim radom podržavam druge majke u Hrvatskoj koje imaju puno djece tako da postignu rezultate’ – izjavila je predsjednica Nives Hendak.

Na predstavljanju je govorio i predsjednik stranke Milan Bandić koji je čestitao vodstvu novoosnovane organizacije te izjavio:

“Mi smo odlučili u 4 izborne jedinice u gradu Zagrebu: prvoj, drugoj, šestoj i sedmoj, osnovati ogranke u svim općinama, gradovima i županijama. Zagreb smo pokrili u svih 218 ogranaka, ovdje nam fale 3 općine i onda smo pokrili 25 općina i 9 gradova. Do jeseni ćemo imati organizirane ogranke stranke u svim općinama, gradovima i županijama prve, druge, šeste i sedme izborne jedinice. Drago mi je da smo ovdje u Gradecu, ovo je mjesto Radića, ovo je mjesto poštenih i radišnih ljudi koji su sve u životu morali izboriti svojim žuljevima i radom. A tamo gdje se treba izboriti žuljevima i radom, Stranka rada i solidarnosti će sigurno uspjeti”.

Predstavljanju organizacije prisustvovala je i potpredsjednica stranke prof.dr.sc. Ana Stavljenić Rukavina, glavni tajnik stranke Nenad Predovan, član Predsjedništva stranke Dalibor Bastalec, predsjednik GO Vrbovec Tomislav Puđa, načelnica Općine Gradec Ljubica Ambrušec te brojni drugi.