Večeras je u Farkaševcu predstavljena nova Općinska organizacija stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti. Predsjednica nove organizacije je Martina Keleković, a potpredsjednik je Siniša Manojlović. Za tajnicu je izabrana Ana Jembri.

‘To su ljudi u koje imam povjerenje i s kojima sam spremna raditi 365 dana u godini za dobrobit svih nas, a ponajprije naše općine. Zahvaljujem svima na dolasku i podršci i jedino što još mogu reći je da ćemo se svi skupa truditi i opravdati iskazano povjerenje’ – izjavila je predsjednica Martina Keleković.

Na predstavljanju je govorio i predsjednik stranke Milan Bandić koji je čestitao vodstvu novoosnovane organizacije, te istaknuo da se samo radom 365 dana u godini mogu postići rezultati za dobrobit ovoga kraja jer iza velikih postignuća stoji isključivo uporan rad i to ne samo u radno vrijeme.
Predstavljanju organizacije nazočili su glavni tajnik stranke Nenad Predovan, povjerenik stranke za Zagrebačku županiju i član predsjedništva stranke Dalibor Bastalec, predsjednica OO Gradec Nives Hendak, predsjednica OO Dubrava Vlasta Jagić, načelnik Općine Farkaševac Dražen Draganić (HSS), predsjednik stranke HDZ-a Farkaševac Željko Copak, predsjednik stranke SDP-a Farkaševac Vlado Mrvčić i brojni drugi.

Autor teksta: Nebojša Bulka