Večeras je u Žumberačkom raju održana konstituirajuća Skupština Općinske organizacije Žumberak Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

Za predsjednika je izabran Janko Bastašić, a za potpredsjednika Tomo Miljenović. Tajnik je Milan Bastašić.

Predstavljanju je prisustvovao i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić koji je čestitao vodstvu nove organizacije te poručio: ” Cijeli život svodi se na radi i solidarnost sa onima koji su u potrebi i onima koji se u utakmici rada i kapitala nađu na margini. Gdje god da smo do sada došli uvijek smo bili rješenje, a ne problem. Ako negdje vrijedi ona latinska Nomen est omen (ime je znak) onda to vrijedi za našu Stranku. Hvala vam što ste pristali da dijelimo isti svjetonazor, što ćemo raditi zajedno i približiti Žumberak Zagrebu, te Zagreb Žumberku”.

Skup je pozdravio i načelnik Općine Žumberak Zdenko Šiljak koji nije skrivao zadovoljstvo budućom suradnjom sa novim vodstvom Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Žumberak

Skupštini su uz glavnog organizatora Dražena Bartakovića prisustvovali: potpredsjednica Stranke prof.dr.sc. Ana Stavljenić Rukavina,  glavni tajnik Stranke Nenad Predovan, poslovni direktor Stranke Slavko Kojić, član predsjedništva Dalibor Bastalec, predsjednik GČ Novi Zagreb Istok Jadranko Baturić, predsjednik GČ Donji Grad Marijan Oljica, predsjednica GČ Brezovica Marina Pucević, predsjednica GČ Trnje Katarina Milković, predsjednik GO Dugo Selo Pave Vukelić, predsjednik GO Zaprešić Josip Držaić, predsjednik Općinke organizacije Bistra Dragutin Žiljak te brojni drugi.