U ponedjeljak, 13. studenog, u Općinskoj vijećnici Općine Rakovec predstavljena je novoosnovana Općinska organizacija Rakovec na čelu s predsjednikom Danijelom Stanićem.

Članovi predsjedništva su Nikolina Ivančić, Dubravka Marić i Ivana Ovčar.

‘Neki od razloga zašto smo osnovali ovu organizaciju su omogućavanje besplatnih udžbenika našoj djeci, cjelodnevni boravak u školi kako bi poslije nastave sa stručnim osobljem mogli raditi, pisati domaće zadaće te da se svim učenicima omogući besplatan obrok u školi. Također bi htjeli povezati Rakovec sa Gradom Sv. Ivan Zelina, Vrbovcem te Gradom Zagrebom putem javnog prijevoza kako bi se osoboma koje su starije omogućio put do bolnice. Nadam se da ćemo to uspjeti svojim radom’ izjavio je predsjednik Danijel Stanić.

Predsjednik stranke Milan Bandić čestitao je novim mladim snagama te istaknuo:

‘Uvjeren sam da su ovi vrijedni ljudi jamstvo da ćemo zajedno s Općinom Rakovec razvijati projekte i zajedničkim idejama oplemenjivati ono što ste Vi do sada u Općini Rakovec izgradili.’

Predstavljanju je uz goste nazočila i načelnica općine Rakovec Brankica Benc, glavni tajnik stranke Nenad Predovan, predsjednik GO Grada Velike Gorice Stranke rada i solidarnosti i Županijske organizacije Zagrebačke županije Zvonko Kunić.