Večeras smo u Domu kulture ‘Mrkopalj’ predstavili novu općinsku organizaciju stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti.

Predsjednik organizacije je Zvonko Matković, a potpredsjednik Damir Jakovac. Za tajnicu je izabrana Marijana Knez.

Na samom početku svim prisutnima obratio se predsjednik novoosnovane organizacije g. Zvonko Matković te je naglasio; “ Prva smo Općina u Primorsko-goranskoj županiji koja je organizirala Stranku rada i solidarnosti. Jako smo ponosni što smo prvi i nadam se da ćemo imati dobru suradnju.”

Nastavio je govor i prisjetio se trenutka kada je odlučio osnovati stranku u Mrkoplju; ” načelniku i meni se g. Bandić odmah dopao, već na prvom razgovoru bili smo oduševljeni i odmah smo rekli ‘organizirat ćemo općinsku organizaciju, mislimo da nam može puno pomoći”!

Svoje zadovoljstvo nije skrivao ni načelnik Općine Mrkopalj g. Josip Brozović. Čestitao je izabranom vodstvu, poželio im puno uspjeha u daljnjem radu te zahvalio predsjedniku stranke Milanu Bandiću na dolasku uz riječi; ” Stranka rada i solidarnosti je stranka kontinuiteta i pozitivne energije, nadamo se da će se dio te energije prenijeti u Mrkopalj i da ćemo svima dokazati da možemo bolje.”

Predstavljanju prve općinske organizacije u toj županiji  nazočio je i predsjednik Milan Bandić koji je čestitao i zahvalio predsjedništvu i svim ostalim članovima što su odlučili pristupiti Stranci rada i solidarnosti; ” Danas smo obogatili Gorski Kotar sa novom općinskom organizacijom i nećemo stajati, idemo u sve Općine i sve gradove  dok ne osnujemo organizacije u cijeloj Primorsko – goranskoj županiji.”

Predstavljanju su uz predsjednika stranke Milana Bandića prisustvovali i potpredsjednica stranke prof.dr.sc. Ana Stavljenić Rukavina, glavni tajnik stranke Nenad Predovan,  član predsjedništva Dalibor Bastalec, savjetnik za razvoj zimskog turizma Dragutin Žiljak, predsjednik Gradske četvrti Novi Zagreb – Istok Stranke rada i solidarnosti i Alen Bitići.

Autor teksta: Kristina Smetko