Večeras smo u prostorijama DVD-a Orehovica predstavili novoosnovanu Općinsku organizaciju stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti Bedekovčina. Za predsjednika organizacije izabran je Ivica Pavlek, a za potpredsjednika Damir Stanić. Za tajnicu je izabrana Katarina Ptičar. Radi se o uspješnim i iskusnim ljudima i poduzetnicima s vizijom razvoja Općine Bedekovčina.

‘Temeljna načela Stranke rada i solidarnosti osnova su za normalan i dostojanstven život. Zbog toga će se aktivnosti općinske organizacije Bedekovčina temeljiti na radu i solidarnosti , omogućavati mladima posao i samim time spriječiti emigraciju mladih koja je uzrokovala izumiranje naših sela i naselja. Poticat ćemo mlade kroz razne projekte na samozapošljavanja te omogućiti jeftinije školovanje, stipendiranjem i nabavkom besplatnih udžbenika’ – izjavio je predsjednik Ivica Pavlek.

Na predstavljanju je govorio i predsjednik stranke Milan Bandić koji je čestitao vodstvu novoosnovane organizacije te zahvalio na podršci i dijeljenju istog svjetonazora. Također je istaknuo da se na ovom području moraju stvoriti preduvjeti da ljudi rade i od svoga rada žive dostojanstveno te napomenuo da će to biti glavni cilj i zadatak Stranke rada i solidarnosti na ovom području.

Nakon službenog predstavljanja novoosnovane organizacije predsjednik Milan Bandić posjetio je i NK Tondach Bedekovčina, a nakon toga je s članovima i ostalim prijateljima stranke imao neformalno druženje.

Predstavljanju organizacije prisustvovali su glavni tajnik stranke Nenad Predovan, članovi Predsjedništva stranke Miodrag Demo i Dalibor Bastalec, predsjednik GO Krapina Josip Peer, predsjednik GO Oroslavje Karlo Dogan te brojni drugi.