U petak, 15. prosinca u Đurđevcu, predstavljena je Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti Đurđevac na čelu s predsjednicom Sanjom Vujčić.

Članovi predsjedništva su: Nenad Rakitničak, Monika Bušić, Marina Gregurek i Željka Škrinjar.

‘Veseli me što ćemo zajedno raditi na dobrobit svakog sugrađana kao što to radi gradonačelnik Milan Bandić u Gradu Zagrebu te se iskreno nadam ćemo Grad Đurđevac u ekonomskom smislu približiti Gradu Zagrebu’ izjavila je predsjednica Sanja Vujčić.

Na predstavljanju je govorio i predsjednik stranke Milan Bandić koji je čestitao vodstvu novoosnovane organizacije, zahvalio na podršci koju će svojom snagom dati stranci te dodao:

‘U Gradu Đurđevcu želimo stvoriti uvjete za život kakve imaju građani Grada Zagreba, a to možemo samo radom i solidarnošću s onima koji su u potrebi.Jedan od glavnih ciljeva bit će nam projekt i realizacija bolje prometne povezanosti Grada Zagreba s Gradom Đurđevcom’.

Sjednici su nazočili članovi Predsjedništva i to Jelena Pavičić Vukičević, profesorica Ana Stavljenić Rukavina, Višnja Fortuna, Kažimir Varda i Nenad Predovan. Također, sjednici su se pridužili i članovi Kluba zastupnika u Saboru, zastupnici 365 u Gradskoj skupštini, predsjednici Gradskih četvrti, predsjednici Gradskih i Općinskih organizacija te brojni drugi članovi i simpatizeri stranke koji su svojim prisustvom dali podršku u radu novoosnovanoj organizaciji.