Večeras je u Garešnici predstavljena nova Gradska organizacija Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Garešnica.

Predsjednik organizacije Davor Mesar predstavio je program rada stranke u prepunoj dvorani restorana “Vila Velebita”.

Potpredsjednik organizacije je Milan Tomić, a za tajnika je izabran Milan Komlenović.

”Obzirom da je trenutna politička situacija stvorila klimu i prostor za djelovanje, uvjereni smo kako dosadašnje aktivnosti, znanje i iskustvo predsjednika Stranke rada i solidarnosti mogu doprinijeti zdravom razvoju gospodarske klime Grada Garešnice i stoga smo odlučili osnovati ogranak stranke za ovo područje.

Naši ciljevi će biti zaštita prava ugroženih i nemoćnih, omogućavanje dostojanstvenog života, ekonomski i gospodarski razvoj Garešnice i okolnih mjesta.

Obzirom da je Zagreb najrazvijeniji grad u državi, te postaje sve prepoznatljiviji europski grad, odlučili smo primijeniti dugogodišnja iskustva i znanja vodstva glavnog Grada Republike Hrvatske i u najboljim namjerama ih upotrijebiti na Grad Garešnicu.

Ovo je za nas sam početak na ovim prostorima, ali poučeni iskustvom ostalih gradova u kojima je Stranka rada i solidarnosti započela svoje djelovanje, uvjereni smo da ćemo vrlo brzo pokazati rezultate i napredak, te opravdati razloge zašto bi građani trebali dati svoj glas i odlučiti se baš za Stranku rada i solidarnosti.

Zahvalio bi se svima koji ste nas došli podržati, potpredsjedniku stranke za Grad Garešnicu, gospodinu Milanu Tomiću jer smo zajedno došli na ideju za pokretanje ove inicijative, potpredsjedniku Zagrebačke županije gospodinu Pavi Vukeliću koji je uvelike pomogao da ova ideja krene ovim putem i najviše bi se zahvalio predsjedniku stranke rada i solidarnosti, zagrebačkom gradonačelniku gospodinu Milanu Bandiću, bez kojega sve ovo ne bi bilo moguće”, izjavio je predsjednik Davor Mesar.

Skup je pozdravio i glavni tajnik stranke Nenad Predovan te istaknuo kako Stranka rada i solidarnosti iz tjedna u tjedan ide po gradovima i općinama Republike Hrvatske te ispunjava ono što građani žele. ”Građani se žele priključiti stranci koja radi, koja je karakteristična po svome aktivizmu i koja nikada ne govori isprazne riječi. Ovdje su prisutni mnogi predsjednici gradskih i općinskih organizacija diljem Hrvatske i time svjedočimo onome što je jednako važno i što je naša karakteristika, a to je da smo solidarni među sobom”, izjavio je glavni tajnik stranke.

Predstavljanju organizacije uz glavnog tajnika stranke Nenada Predovana i potpredsjednika županijske organizacije Zagrebačke županije Pave Vukelića prisustvovali su i predsjednik GO Samobor Damir Skok, predsjednik GO Kutina Damir Petravić, predsjednik OO Križ Marko Magdić, predsjednica GO Gospić Danijela Bogić, pročelnik Ureda gradonačelnika Grada Zagreba Miro Laco, general Vlado Šindler te brojni drugi.