U povodu obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske i Dana branitelja, izaslanstvo Grada predvođeno gradonačelnikom Milanom Bandićem, kao i izaslanstvo 365 Stranke rada i solidarnosti položilo je vijence i zapalilo svijeće za sve preminule branitelje u Domovinskom ratu na Mirogoju kod Zida boli, središnjeg Križa u Aleji branitelja, na grobnici prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i na zajedničkoj grobnici svih neidentificiranih žrtava Domovinskog rata Kenotaf.

Izaslanstvo 365 Stranke rada i solidarnosti u kojem su bili potpredsjednica stranke prof. Ana Stavljenić Rukavina, predsjednica Seniora 365 Zdenka Ninić, poslovni direktor stranke Slavko Kojić i politički tajnik Nenad Predovan predvodila je predsjednica Mladih 365 Natalija Prica.

Danas su potrebni hrabrost i odlučnost, zajedništvo i solidarnost kao i ratne 1991. kako bi se omogućio bolji život svih hrvatskih građana, posebno mladih – rekao je Milan Bandić, predsjednik Stranke rada i solidarnosti i pozvao sve građana da na povodom Dana državnosti izvjese hrvatske zastave na pročelja svojih kuća.