Večeras je u prostorijama Mjesnog odbora Jarun održana konstituirajuća skupština Organizacije Gradske četvrti Trešnjevka-jug Bandić Milan 365- Stranka rada i solidarnosti.

Konstituirajuću skupštinu je otvorio Glavni tajnik Stranke i povjerenik Gradske četvrti Trešnjevka-jug Nebojša Bulka te izvijestio sve prisutne o pravnim i materijalnim pretpostavkama koje su prethodno zadovoljene kako bi se održalo konstituiranje. Sjednicu je nakon izbora Radnog predsjedništva nastavio voditi potpredsjednik Stranke i predsjednik Gradske organizacije Grada Zagreba Jadranko Baturić koji je iznio prijedlog kandidata za Predsjedništvo i Odbor koji je upućen na glasovanje Skupštini.

,,Grad Zagreb kao i ostatak zemlje i svijeta se nalazi u jako izazovnim vremenima. Uz znanje i dugogodišnje iskustvo u upravljanju koje posjedujemo, uz naš program, zajedništvo i uključivost, jedini smo ozbiljan faktor na političkoj sceni Grada Zagreba”, rekao je između ostalog novoizabrani predsjednik Organizacije Gradske četvrti Trešnjevka-jug Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Zoran Gunjević.

Novoizabranim članovima Predsjedništva i Odbora te svim prisutnim članovima Organizacije Gradske četvrti Trešnjevka-jug Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti nakon radnog dijela obratio se i čestitao potpredsjednik Stranke i predsjednik Gradske organizacije Grada Zagreba Jadranko Baturić koji je u svom obraćanju dao osvrt na dosadašnji rad naših organizacija.

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Slavko Kojić čestitao je novoizabranom vodstvu Gradske četvrti Trešnjevka-jug te održao motivacijski govor u kojem se osvrnuo na aktualno stanje na zagrebačkoj političkoj sceni te između ostalog najavio i politički proizvod koji će stranka Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti na političkom tržištu ponuditi svojim biračima.

Predsjedništvo: Zoran Gunjević, predsjednik, Nebojša Bulka, potpredsjednik, Mile Paripović, član, Dražen Bartaković, član, Ivan Šulek, član, Branka Rakas, tajnica.