Danas je u Domu HVIDRA na adresi Slovenska ulica 21, u Zagrebu, održana Konstituirajuća Skupština organizacije Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Črnomerec.

”Velika hvala svim delegatima koji su me jednoglasno podržali za predsjednika organizacije Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Črnomerec.

Kao i do sada radit ćemo predano na ostvarivanju programskih ciljeva naše stranke, a sve u cilju služenja našim građanima i razvijanju jednakih prilika za sve. Hvala mojim kolegama koji su mi pomogli u organizaciji , kao i mojoj supruzi Sheili koja me podržava i koja je odradila velik dio priprema”- izjavio je predsjednik organizacije Stranke rada i solidarnosti Gradske četvrti Črnomerec Patrik Šegota.

Osnivanju je prisustvovao i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić koji prigodnim govorom pozdravio skup, zahvalio se novoizabranom predsjedniku Šegoti i njegovom timu te im zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Osnivanju je uz predsjednika Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića prisustvovala i predsjednica Gradske organizacije Grada Zagreba i potpredsjednica stranke dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević, potpredsjednica stranke prof.dr.sc. Ana Stavljenić Rukavina, potpredsjednik stranke Kažimir Varda, glavni tajnik stranke Nenad Predovan, organizacijski tajnik Dalibor Bastalec, potpredsjednik gradske organizacije Grada Zagreba Slavko Kojić, predsjednica Foruma mladih Natalija Prica Oreški, članovi predsjedništva stranke i predsjednici organizacija Gradskih četvrti stranke, savjetnik premijera Vlade Republike Makedonije te mnogi gospodarstvenici.