U nedjelju, 9.12.2018. u hotelu Toplice Hotel održana je  Konstituirajuća Skupština Općinske organizacije Općine Krapinske Toplice Stranke rada i solidarnosti.

Za predsjednika Općinske organizacije Općine Krapinske Toplice Bandić Milan 365 –Stranke rada i solidarnosti izabran je Božo Ružak koji je pozdravio sve prisutne te im zaželio srdačnu dobrodošlicu. U svome obraćanju zahvalio se rukovodstvu stranke i svojim članovima na ukazanom povjerenju.“Zadovoljstvo mi je da sam kao predsjednik okružen stručnim ljudima koji vole i znaju raditi“ istaknuo je novoizabrani predsjednik nakon čega je pozvao sve mještanke i mještane općine Krapinske Toplice koji su voljni pristupiti Stranci rada i solidarnosti da im se pridruže.

Za potpredsjednika Općinske organizacije izabran je Antun Tomić, a za tajnika Josip Šoštarko.

Podršku izabranom vodstvu u njihovom radu i djelovanju iskazala je potpredsjednica stranke prof.dr.sc. Ana Stavljenić Rukavina istaknuvši kako je demografska politika, znanje i obrazovanje, rad i zapošljavanje jedno od najvažnijih temelja svake države te kako u tom smjeru trebamo svi skupa djelovati.

Marija Puh, zastupnica u Hrvatskom saboru,  u svojem je obraćanju pozvala sve članove općinske organizacije da odmah započnu s pripremama za sljedeće lokalne izbore i da budu stranka kontinuiranog rada, a ne ona koja se budi dva mjeseca prije izbora.

Glavni tajnik stranke Nenad Predovan dao je informacije o aktualnostima u stranci i na terenu.

Skupu su uz ostale nazočili i stranački povjerenik za Krapinsko – zagorsku županiju Anđelko Topolovec, organizacijski tajnik Dalibor Bastalec, tajnik Krapinsko – zagorske županije Luka Tušek,  te brojni drugi.

 

Tekst: Antonio Blažević

Fotografije: Tatjana Tokić