Danas je održana druga izborna Skupština Mladih 365 – Stranke rada i solidarnosti u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Skupštini je prisustvovalo preko četiristo izaslanika i gostiju iz cijele Hrvatske.

Za novu predsjednicu Mladih 365 – Stranke rada i solidarnosti izabrana je Natalija Prica Oreški koja je istaknula kako je ponosna što je dio ovog uspješnog stranačkog tima i što zajedničkim radom naša opcija postaje svjetionik za sve one koji nisu sretni dvostranačjem, lutanjima, ideološkim prepucavanjima i što misle da Hrvatska može bolje i više.
Također izabrani su novi potpredsjednici Mladih 365 Daria Đurina, Jurica Vugrek i Roko Gruja, novi članovi predsjedništva, kao i novi članovi odbora Mladih 365 – Stranke rada i solidarnosti.

Nakon brojnih govornika među kojima su bili Saborski zastupnik Kažimir Varda, potpredsjednice Stranke rada i solidarnosti Ana Stavljenić – Rukavina i Jelena Pavičić Vukičević i organizacijski tajnik Dalibor Bastalec, svima prisutnima i novoizabranom vodstvu Mladih 365 obratio se i predsjednik Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.
Na samom početku čestitao je novom vodstvu Mladih 365 i poželio im puno uspjeha u daljnjem radu. Također nabrojio je pet stupova na kojima bi trebala počivati i stajati čvršće ova naša država, gradovi i općine – „ljudi, znanje i obrazovanje, rad i zapošljavanje, solidarnost i socijalna pravda, te otvorenost i sigurnost.“ Predsjednik je istaknuo kako je njegov jedini cilj i želja da to što živimo u Zagrebu devetnaest godina, prenesemo i na ostali dio Hrvatske, jer i ljudi iz drugih dijelova Hrvatske zaslužuju živjeti kao i građani Grada Zagreba. Naposljetku je predsjednik Bandić poručio kako se bez Stranke rada i solidarnosti u budućnosti ni jedna vlast ni na jednoj razini više neće moći formirati i kako se ljude ne smije podcjenjivati ni lagat, jer mi smo to dokazali u Zagrebu da nema laganja, ima samo delanja i zato Idemo delati.

Izbornoj Skupštini prisustvovao je i glavni tajnik stranke Nenad Predovan, saborski zastupnik Mladen Mađer, te brojni drugi dužnosici, županijski i gradski zastupnici Stranke rada i solidarnosti.