Rođena sam 1. prosinca 1988. godine u Zagrebu gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga upisala sam Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu gdje sam diplomirala 2013. godine. Iste godine upisujem General MBA smjer na ZŠEM-u i dio MBA studija završavam u inozemstvu na sveučilištu u Montrealu u Kanadi. Nakon završetka obaveznog pripravničkog staža polažem stručni ispit 2015. godine. Specijalizaciju iz ortodoncije započinjem 2018. godine na Klinici za stomatologiju u Zagrebu i završavam 2021. godine. Aktivno se služim engleskim i njemačkim jezikom, a pasivno francuskim. Autor sam i koautor nekoliko znanstvenih i stručnih radova te redovito sudjelujem na znanstvenim i stručnim kongresima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Članica sam Stranke rada i solidarnosti 365 Bandić Milan od osnutka. U veljači 2017. godine izabrana sam za predsjednicu GO Mladih 365 Stranke rada i solidarnosti na mandat od 4 godine. U isto vrijeme postala sam i članica predsjedništva Stranke. U svibnju 2018. godine postajem zastupnica u Gradskoj skupštini. U veljači 2019. godine postajem predsjednica Mladih 365 Stranke rada i solidarnosti na državnoj razini.

Aktivno sudjelujem u svim aktivnostima Stranke, a kao predsjednica Mladih 365 organizirala sam preko 60 aktivnosti u tijeku svog mandata.  U prosincu 2021. godine izabrana sam u Glavni odbor Stranke.