U nedjelju je u Imotskom predstavljena Gradska organizacija BM 365 – Stranke rada i solidarnosti. Za predsjednika GrO izabran je Ante Puljiz, potpredsjednik je Zvonimir Garac, a tajnica Željka Karoglan.

Predsjednika stranke Milana Bandića ugodno je iznenadila mlada ekipa koja se okupila u novosonovanoj organizaciji Stranke, te im se zahvalio na iskazanom povjerenju i izrazio uvjerenje da stranka s tako mladom ekipom ne može izgubiti.

“Stranka rada i solidarnosti je rješenje, a ne problem. I jedva čekam sučeljavanje sa svojim političkim protukandidatima da čujem kako oni misle izvući Hrvatsku iz ove gospodarske situacije. Jer moj je odgovor jednostavan – kao u Zagrebu. Kao što posljednjih 16 i pol godina radimo 365 dana u godini u Zagrebu, tako ćemo raditi i za cijelu Hrvatsku. Ja taj posao osjećam, znam i volim. Spreman sam to napraviti za Hrvatsku. Ponosan sam na projekt Zagreb, a imat ćemo i projekt Hrvatsku na koji ćemo biti još ponosniji, kazao je Bandić.

Imotski1

Najavio je kako će idućeg tjedna Stranka predstaviti svoj program, ljude koji će ga provesti i rokove u kojima to mogu obaviti. Upoznao je okupljene i kako je dosad dogovorena suradnja s četiri stranke – Narodna stranka: Reformisti Radimira Čačića, Novi val Ljube Jurčića, HSS Stjepan Radić i Blok umirovljenika Zajedno.

Predstavljanje Gradske organizacije došao je pozdraviti i HDZ-ov gradonačelnik Imotskog Ante Đuzel, a među brojnim uglednim gostima bili su i članovi vrha Stranke rada i solidarnosti Ana Stavljenić Rukavina, potpredsjednica stranke, Nenad Predovan, glavni tajnik stranke, Ana-Marija Bujas Čelan, predsjednica Gradske organizacije Grada Zagreba i mnogi drugi.