Predsjednik  Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić uputio je čestitku u povodu obljetnice “Oluje” – Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Danas slavimo Dan pobjede, ali boli nas činjenica da se sve više naših građanki i građana osjeća poraženo zbog kontinuirano krivo usmjerene državne politike.

Danas slavimo Dan domovinske zahvalnosti, a svjedoci smo bezobrazne nezahvalnosti političkih elita koje su svoje vlastite interese stavile ispred dobrobiti naroda.

Danas slavimo Dan hrvatskih branitelja, no mladiće i djevojke koji su nam u Oluji donijeli pobjedu – na kojoj im danas izražavamo zahvalnost – moćnici slijeva i zdesna uporno žele pretvoriti u obespravljene pijune svojih političkih igrica.

Danas slavimo, ali gledamo i u budućnost, gdje na vlasti više ne smije biti mjesta onima koji su višekratno iznevjerili povjerenje birača, gdje više nema mjesta uzaludnom eksperimentiranju koje nas je bacilo na koljena, gdje su ZAJEDNIŠTVO, RAD I SOLIDARNOST temelji na kojima počiva izgradnja zemlje prosperiteta, stabilnosti, blagostanja i socijalne pravde.

Danas slavimo, a 11. rujna izađimo na izbore i potrudimo se da tu budućnost ne sanjaju i naše buduće generacije.

Sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, sretan vam Dan hrvatskih branitelja!