Kandidati Koalicije za Premijera iz I. i VII. izborne jedinici, predvođeni prvima na listi, Jelenom Pavičić Vukičević i Ljubom Jurčićem, družili su se u subotu ujutro s građanima na tržnici u zagrebačkom naselju Špansko.

Jelena Pavičić Vukičević, prva na listi u I. izbornoj jedinici pozvala je okupljene da glasaju za Koaliciju za Premijera.

“Mi jedini jamčimo Hrvatsku blagostanja, rada i solidarnosti. Vjerujte mi da ćemo znati ispravno kanalizirati ovu energiju, ovu snagu koju danas osjećamo ovdje i da ćemo s tom energijom i snagom od cijele Hrvatske moći napraviti ono što danas živimo u Zagrebu”, kazala je Pavičić Vukičević.

Ljubo Jurčić, prvi na listi u VII. izbornoj jedinici savjetovao je građanima da na izborima daju glas onima koji nude bolju budućnost, a ne bolju prošlost.

„Naša Koalicija okuplja ljude koji idu na tržnicu gotovo svaki dan i koji su svojim radom potvrdili da znaju rješavati problem na svim razinama. Drugi su pokušali rješavati državne probleme, ali to očito nije išlo. Ako želimo razvijati Hrvatsku, onda je rješenje Koalicija za Premijera. Naša djela govore o tome, a ne naše riječi, poručio je okupljenima Ljubo Jurčić.

Fotogaleriju pogledajte OVDJE.