Rođen sam u Zagrebu 30. kolovoza 1989. godine gdje sam završio osnovnu i srednju školu. Diplomski studij sam završio u Mariboru i stekao titulu magistra europskih poslovnih studija/projektnog menadžmenta, a 28. rujna 2021. sam na postdiplomskom studiju Sigurnosne politike RH pri Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu stekao akademski naziv sveučilišni specijalist za nacionalnu sigurnost.

Tečno govorim i pišem engleski jezik koji sam dodatno izbrusio pohađajući Toronto Business Academy u Kanadi gdje sam stekao certifikat iz područja Međunarodnog poslovanja, a kao voditelj tima osvojio prvo mjesto za najbolji business plan.

U političkoj stranci Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti sam od njezina osnutka do danas. Obnašao sam dužnosti tajnika i predsjednika Mladih 365 na gradskoj četvrti Novi Zagreb – zapad, v.d. predsjednika Mladih 365 Gradske organizacije Grada Zagreba. Na 3. Izbornoj skupštini Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti održanoj 11. prosinca 2021. jednoglasno sam izabran za člana Predsjedništva Stranke.

Član sam strukovnih i humanitarnih udruga, DVD „Trnje“ i SRVKS – Sustav radio veza u kriznim situacijama, koje obavljaju djelatnost iz područja zaštite i spašavanja, od interesa za Grad Zagreb i Republiku Hrvatsku. U DVD-u „Trnje“ obnašam dužnost dopredsjednika društva, a u SRVKS-u savjetnika predsjedništva.

Trenutno živim i radim u Zagrebu, sretno sam oženjen i otac dvoje djece.