Rođena sam 23. siječnja 1996. godine u Gradu Zagrebu. Veliki sam zaljubljenik svojeg grada i ponosna purgerica. Završila sam Osnovnu školu Markuševec te prirodoslovnu gimnaziju Vladimira Preloga. Iako velika zaljubljenica prirode i prirodoslovlja, borba i težnja za ljudskim pravima i stvaranjem pravednijeg svijeta, me odvela na Pravni studij kojeg pohađam u Zagrebu.

Kroz cijelo svoje školovanje nisam mirovala te sam sudjelovala u raznim aktivnostima kao što su školski humanitarni projekti, likovne, plesne i dramske grupe, a s obzirom na moju veliku ljubav prema glumi i kazalištu nekoliko godina sam pohađala i dramski studio ZKM-a.

Pravedan svijet u kojem se poštuje ljudsko dostojanstvo i kulturna raznolikost“  glavno je geslo kojeg se pokušavam pridržavati i koje sam naučila u udruzi ELSA Zagreb (Europska udruga studenata prava), u kojoj sam obnašala funkcije dopredsjednice za Akademske aktivnosti i tajnice u dva mandata. Trenutno sam i članica nadzornog odbora ELSA-e Hrvatska.

Od 1. listopada 2020. obnašam dužnost predsjednice Savjeta mladih Grada Zagreba te neposredno nakon imenovanja postajem i SDG ambasadorica.

U stranku Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti ulazim 2019. zbog imena i načela stranke te predsjednika gospodina Milana Bandića koji je svojom ljubavlju prema ljudima gradio bolji Grad za svakog pojedinca te isticao kako je svaki čovjek važan, upravo je to geslo koje želim i dalje kroz svoj rad promicati i naglašavati!

Kroz ovih nekoliko godina aktivno sam sudjelovala kroz sve aktivnosti stranke, a najviše one koje su organizirali Mladi 365. Na 3. Izbornoj skupštini Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti održanoj 11. prosinca 2021. jednoglasno sam izabrana za člana Predsjedništva Stranke.

Na sjednici od 21. prosinca 2021. Glavni odbor Stranke izabrao me da kao zastupnica uđem u Gradsku skupštinu Grada Zagreba i pridružim se Klubu gradskih zastupnika Bandić milan 365 – Stranke rada i solidarnosti umjesto zastupnika koji je svoj mandat stavio u mirovanje.