U četvrtak, 29. travnja, kandidati s kandidacijske liste za Gradsku skupštinu Grada Zagreba na čelu s dr.sc. Jelenom Pavičić Vukičević, predali su kandidacijsku listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba u sjedište izbornog povjerenstva.

Zbog epidemioloških mjera, predaji je nazočio samo manji broj kandidata s liste, a ovom prigodom kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević naglasila je kako je riječ o listi kandidata koja je spoj mladosti, energije, znanja i iskustva!

‘I ovoga puta nudimo najkvalitetniji i najzagrebačkiji izborni program, ali i najbolje kandidate na izbornoj listi. Svaki put do sada naši su sugrađani to prepoznali, uvjerena sam da će to prepoznati i na ovim izborima!’, poručila je Pavičić Vukičević.

Istaknula je da vrijedni ljudi na listi jamče sigurnost i stabilnost svih dosadašnjih projekata zbog kojih je Zagreb i dalje najugodnije mjesto za život.

‘Iduće četiri godine bit će neobično zahtjevne za sve nas jer velika tema obnove, ali i izgradnje svih značajnih investicija  – od komunalne, prometne infrastrukture pa do velikih brownfield investicija – nešto je što će preobraziti naš grad’, poručila je kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević te podsjetila da je Stranka rada i solidarnosti prošloga tjedna predala najveći broj lista za vijeća gradskih četvrti i vijeća mjesnih odbora – njih 232, od mogućih 235.

Listu za gradonačelnicu i zamjenike gradonačelnice dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević predala je prije nego drugi kandidati i to s velikim brojem potpisa koji su se zbog epidemije prikupljali samo tijekom prvog vikenda. Bez obzira na kratak vremenski period prikupljanja, prikupljeno je čak 12.700 potpisa.

Preuzimanje (PDF, 77KB)