Jelena Pavičić Vukičević prihvatila je u četvrtak, 18. ožujka 2021., kandidaturu stranke Bandić Milan 365- Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba na predstojećim lokalnim izborima.

‘Prihvatila sam kandidaturu za zagrebačku gradonačelnicu. Radi se o velikom broju članova stranke koji su istaknuli moju kandidaturu i koji su me na taj način ponukali da prihvatim kandidaturu i izađem na izbore kao kandidatkinja za gradonačelnicu. Spremna sam povesti Stranku rada i solidarnosti do izborne pobjede i to kao najveću stranku u Zagrebu koja ima dovoljno znanja i iskustva i koja uvijek svoje znanje i iskustvo nesebično stavlja pred građane, čineći naš grad svakodnevno sve boljim mjestom za život. ‘ – istaknula je dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević pred brojnim okupljenim predstavnicima medija.

Poručila je građanima da im jamči tri stvari:

‘Prva je nastavak realizacije svih radničkih prava te otvaranje prema novim tehnologijama i radnim mjestima. Druga okosnica bit će urbana obnova našeg grada i revitalizacija da vratimo život na ulice našeg grada. Treća velika tema naše kampanja i programa jest istinsko uključivanje građana u donošenje svih odluka. Nema niti jednog premalog ili prevelikog projekta u koji neću uključiti građane da kažu što misle.”

Istaknula je i kako je Milan Bandić bio fantastičan trener jedne sjajne momčadi, a da je sada došlo vrijeme za novu trenericu.