Sa svojim kandidatima za zamjenike, Ivicom Lovrićem i Ottom Barićem, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević, u četvrtak, 22. travnja predala je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Zagreba.

Potreban broj potpisa prikupljen je već u subotu, a prikupljanje je trajalo samo dva dana zbog trenutne epidemiološke situacije u gradu.

Ovom prigodom zahvalila se svim Zagrepčankama i Zagrepčanima što su svojim potpisom podrške zapravo dali podršku i kvalitetnom i ozbiljnom izbornom programu Stranke rada i solidarnosti, koji potiče na sigurnost socijalnih, ali i svih drugih mjera koje čine kvalitetu života u našem gradu.

“To je potpis za
➡️rješenje prometnih gužvi u našem gradu
➡️rješenje zbrinjavanja otpada
➡️jaču participaciju naših sugrađana u svim procesima odlučivanja
➡️obnovu našeg grada i investicijski zamah koji će dovesti novo zapošljavanje i novi polet u našem gradu!
Nadam se da će se kandidati tijekom kampanje u medijskom prostoru natjecati za naklonost birača PROGRAMIMA, ARGUMENTIMA i ČINJENICAMA, a ne niskim udarcima i lažima, jer Zagrebu to sada ne treba!”, istaknula je tijekom svog obraćanja novinarima dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević te pozvala sve kandidate da sučele programe i timove pa da sugrađani na temelju toga donesu najbolju odluku za Zagreb.