Rođena sam 21. veljače 1981. u Ivanić-Gradu.

Struč.spec.oec  ekonomije i trenutno sam na drugoj godini doktorskog studija na Fakultetu za Organizacijske studije u Novom Mestu na tema „Model marketinških aktivnosti u postizanju tržišne prepoznatljivosti i financijske uspješnosti turističke destinacije«

Do danas sam objavila nekoliko znanstvenih i stručna radova iz domene gospodarstva, turizma i novih komunikacijskih kanala te sudjelovala u međunarodnim i domaćim skupovima.

Iza mene je više od dva desetljeća poslovne karijere. Obrazovanjem i karijerom stekla sam veliko znanje i iskustvo u područjima medija, promocije, turizma i menadžmenta te poznavanje gospodarskih kretanja u regiji. Posebno sam ponosan što sam u svojoj poslovnoj karijeri radila na mnogobrojnim projektima koji su itekako važni za regionalni razvoj, a isto tako  autorica sam preko  sto dokumentaraca o Hrvatskoj i redateljica velikog broja promotivnih spotova koji predstavljaju ljepote naše domovine i pridonose njezinoj promociji diljem svijeta.

Angažmanom u politici želim pridonijeti promociji i razvoju rodnog kraja, ali i cijele zemlje.

U stranci Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti sam aktivna  od 2018. godine. Aktivno sam sudjelovala u  radu izbornog stožera u kampanji za Lokalne i državne izbore izbore.

Na izborima u Zagrebačkoj županiji odabrana sam u Županijski odbor Zagrebačke županije Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti. Na 3. Izbornoj skupštini Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti izabrana sam za člana Glavnog odbora stranke.