Rođen sam 1963. u Tuzli. Nakon završene gimnazije 1981. godine upisujem Rudarsko geološki naftni fakultet na Sveučilištu u Zagrebu, na kojem diplomiram odličnim uspjehom. Za vrijeme studija i poslije aktivno se bavim sportom, a 2001. godine stječem naziv nacionalnog suca u dvoranskoj odbojci kao najbolji u generaciji.

Profesionalno sam zaposlen kao tajnik Zagrebačkog foto kino saveza. Predsjednik sam zagrebačke Zajednice Tehničke kulture na koju sam dužnost izabran već četvrti put zaredom i s najvećim brojem glasova od osnivanja iste od prije 50 godina.

Predsjednik sam Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb zapad od 2005. godine, reizabran 2009. s najboljim izbornim rezultatom u povijesti Grada od postanka države. Ponovno ulazim u Vijeće 2013. godine kao nezavisni kandidat te 2017.godine na listi Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnsoti. Na funkciju sam predsjednika Vijeća Gradske Četvrti Novi Zagreb zapad do 2021 god.

Jedan sam od osnivača kluba i stranke Bandić Milan 365- Stranka rada i solidarnosti te član Glavnog odbora Stranke od njenog osnivanja. Potpredsjednik sam Stranke i Predsjednik Gradske organizacije Grada Zagreba Bandić Milan 365- Stranka rada i solidarnosti.

Oženjen sam i ponosan sam otac četvoro djece.