Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar kao nezavisni kandidat na listi ‘Koalicija za premijera’ koju predvodi Milan Bandić tražit će svoj put u Sabor kao prvi na listi u X. izbornoj jedinici.
U intervjuu za dalmatinskiportal.hr govorio je u predstojećim izborima, suradnii s Milanom Bandićem, razlazu sa Zoranom Milanovićem i nekim gradskim temama.

Odgovarajući na pitanje o suradnji s Milanom Bandićem, Baldasar je kazao kako njih dvojica dijele slične stavove, orijentirani su na rad, posao, današnjost i budućnost.

“Bandić godinama proklamira da ne postoje “mi i oni”, nego da se uhvatimo rada, sve ono što i ja radim otkada sam gradonačelnik. Mi smo socijaldemokrati u suštini, a ne u formi. Na koncu, imali smo i sličnu sudbinu u SDP-u. S ovolikom količinom licemjerja u vrhu SDP-a, koju sam zapravo davno primijetio, kao i odsustvo demokracije, zaista nisam mogao. Dovoljno je pogledati najnovije izjave Zorana Milanovića, ne mogu vjerovati da je čak i u politici toliki postotak licemjerja moguć”, kazao je Balasar, a cijeli intervju pročitajte OVDJE.