Danas je u organizaciji stranačke organizacije u GČ Trnje održana konferencija za medije stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti na temu “Ugrožena sigurnost djece i građana na Vrbiku, Trnje”.

Na konferenciji su govorili Slavko Kojić, predsjednik stranke, Jadranko Baturić, predsjednik Gradske organizacije stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, Zoran Grosl, predsjednik 365 u Mjesnom odbora Vrbik te Nenad Predovan, predsjednik Glavnog odbora stranke i potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

Ne možemo pozitivno ocijeniti prvu godinu upravljanja Gradom Zagrebom nove gradske vlasti na čelu s Tomislavom Tomaševićem. Mnogo je razloga za to, a ovdje na Vrbiku vidimo najočitiji primjer – kanal u dužini od 13o metara u centru Vrbika, u njegovom najprometnijem dijelu i odmah uz igralište iskopan je pred mjese dana i još zjapi nezatrpana rupa. Nema odgovora na to kad će se kanal zatrpati i 60etak parkirališnih mjesta vratiti u prijašnju funkciju. To oslikava politiku ove garniture zagrebačke vlasti – rekao je Nenad Predovan.

”Dok smo mi bili na vlasti nikada nismo krenuli u realizaciju nekog projekta, a da unaprijed nismo imali za to osiguran materijal i sredstva za rad. Ovo je  neprihvatljivo u svakom pogledu te neprofesionalno, a prvenstveno opasno jer ugrožava sigurnost djece” – izjavio je  Jadranko Baturić, predsjednik Gradske organizacije stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.

”Ova vlast nema upravnog kapaciteta da bi vodila Grad Zagreb, a to se i vidi na terenu u Mjesnoj samoupravi u Mjesnim odborima, Gradskim četvrtima i ulicama od čega je ovo jedan eklatantan primjer” – izjavio je Slavko Kojić, predsjednik stranke.

Cijelu press konferenciju možete pogledati klikom na video