„Hrvatska moja sretna budi, neka te vode pošteni, sposobni i dobri ljudi. Mi  jednog od takvih ljudi vidimo u našem Milanu. On je istinski dobar čovjek. Za razliku od drugih, Milan svaki dan potvrđuje svojim djelima da istinski voli svoj narod i svoju domovinu. I zato mu treba dati glas. Treba mu dati povjerenje da uđe u Sabor i pokuša ostvariti svoju političku platformu“, izjavio je general Mladen Markač u naselju Budenec kod Sesveta, gdje su se kandidati Koalicije za Premijera iz II. Izborne jedinice družili s osmeročlanom obitelj za koju su priredili skromni domjenak.

Koalicija za Premijera odlučila je da predizbornu kampanju neće završiti nikakvim spektakularnim javnim okupljanjem, velikim govorima niti koncertima estradnih zvijezda već skromnim domjencima za osiromašene obitelji u svakoj od 10 izbornih lista.

img_9963-copy

General Markač, koji je na domjenak stigao na poziv Milana Bandića, upozorio je kako su dugogodišnje politike dovele do nesnošljivosti i podijeljenosti u hrvatskom narodu.

„Mi smo u ratu pobijedili jer je predsjednik Tuđman jasno definirao ciljeve i mi smo u slozi te ciljeve ostvarili. Danas je baš takav trenutak –  trebamo ljude koji znaju definirati ciljeve i koji će nas znati povesti u bolju budućnost. Trebamo  ljude koji će nas voditi nas voditi s domoljubljem u srcu,  a takav je naš Milan.“, poručio je general Markač.