U Koprivnici je u utorak održana druga Izborna Skupština Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Koprivničko-križevačke županije. Za predsjednika je izabran Mladen Mađer , za potpredsjednike Tomislav Raič i Sanja Vujčić, dok je za glavnu tajnicu županijske organizacije izabrana Ida Žganec.

Nakon službenog dijela prisutnima se obratio novoizabrani predsjednik Mladen Mađer koji je ukratko predstavio nazočnima planove koje će postaviti pred sebe i pred županijsku organizaciju kako bi novim projektima, idejama i konstruktivnim radom doprinjeli boljem životu u Koprivničko-križevačkoj županiji. Nakon predsjednika županijske organizacije, prisutnima se obratio Saborski zastupnik Kažimir Varda koji je istaknuo da očekuje da dignemo Hrvatsku bez ideoloških i svjetonazorskih podjela, te zaželio puno uspjeha u daljnjem radu županijskoj organizaciji. Nakon Saborskog zastupnika prisutnima se obratio i predsjednik Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je u svom govoru istaknuo „jedino što Hrvatsku može spasiti je rad, solidarnost i zajedništvo. Hrvatska počiva na 5 stupova: znanje i obrazovanje, rad i zapošljavanje, solidarnost i socijalna pravda i peto je otvorenost i sigurnost i vodeći se tim vrijednostima jedino možemo pokrenuti Hrvatsku i zaustaviti iseljavanje naših mladih koji su sreću potražili izvan granica naše domovine.” Na kraju je predsjednik Stranke rada i solidarnosti od srca zahvalio domačinima na gostoprimstvu i zaželio im puno uspjeha u daljnjem radu.

Izbornoj Skupštini uz već navedene sudjelovali su i Saborski zastupnici Marija Puh i Slavko Rako, organizacijski tajnik Stranke rada i solidarnosti Dalibor Bastalec, predsjednik županijske organizacije Krapinsko-zagorske županije Anđelko Topolovec, predsjednica županijske organizacije Bjelovarsko-bilogorske županije Olivera Šarić, predsjednik Gradske Četvrti Črnomerec Patrik Šegota, predsjednik gradske organizacije Grada Samobora Damir Skok, te glasnogovornica Stranke rada i solidarnosti Mateja Vukmirović.