Članovi Domovinskog zbora Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365, brigadiri Ivan Rašić i Darko Prugovečki zajedno s izaslanstvom obnašateljice dužnosti gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelene Pavičić Vukičević na čelu s brigadirom Miodragom Demom, 17. travnja sudjelovali su na 22. Memorijalu poginulim bojovnicima Domovinskog rata Grada Zagreba.

Izaslanstvo je položilo vijenac i zapalilo svijeće kod spomenika poginulim braniteljima i dragovoljcima Domovinskog rata s područja Gradske četvrti Črnomerec te sudjelovalo u komemoraciji i otvaranju biciklističke utrke.

Na memorijalu su sudjelovale udruge iz domovinskog rata, kuburaško društvo, djeca osnovnih škola s područja Črnomerca, suborci i prijatelji poginulih branitelja te mnogi drugi.
Ovaj memorijal organizirala je Udruga dragovoljaca HOS-a Grada Zagreba, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a bitno je napomenuti kako je nedavno preminuli predsjednik Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovao svim dosadašnjim memorijalima te naglašavao kako ova tradicionalna manifestacija već više od dva desetljeća služi na ponos Zagrebu.