U četvrtak, 2.lipnja osnovani su Forum žena, Forum mladih i Forum seniora 365 Organizacije u Velikoj Gorici. Uz izabrane članice i članove Odbora ovih tijela, vodstvo je pripalo trima damama. Tako je za predsjednicu Foruma žena izabrana Nada Puceković, za predsjednicu Foruma mladih Anamarija Pustišek, a za predsjednicu Foruma seniora Zlata Filipović.

Podršku ovom osnivanju dao je i saborski zastupnik naše stranke Miodrag Demo te predsjednica 365 Foruma mladih na državnoj razini Sanja Zado.

Velika Gorica1

Samo dan kasnije, u petak, 3. lipnja, i 365 Organizacija grada Zaprešića osnovala je svoje forume. Na čelo Foruma seniora izabrana je Jadranka Pokupec, za predsjednicu Foruma žena Mihaela Tramišak, dok će mlade snage Foruma mladih voditi Sanja Martinko.

Osnivačku skupštinu ovih foruma podržali su predsjednik Gradske organizacije Grada Zaprešića Stranke rada i solidarnosti Josip Držaić, glavni tajnik stranke Nenad Predovan, te brojni članovi stranke i simpatizeri.

IMG-20160603-WA0018

365 organizacije izvan Grada Zagreba svojom predanošću i radom nimalo ne zaostaju za zagrebačkim, što samo govori o velikoj snazi i kvalitetnom programu Stranke rada i solidarnosti, koja se u nešto više od godinu dana profilirala u ozbiljnog aktera na hrvatskoj političkoj sceni, spremnog ponuditi akcije i rješenja koja će podići Hrvatsku s koljena.

“Mi imamo samo jedan cilj – da osiguramo bolji život našim ljudima. Svaka politika je u biti lokalna politika, ona se svodi na bitku za bolju svakodnevnicu čovjeka 365 dana. Nema druge definicije prave politike”, poručio je već više puta predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić. Upravo zato se osnivaju forumi seniora, žena i mladih u svakoj 365 organizaciji , jer će svi ovi forumi, svaki u svom segmentu, krenuti u izgradnju kvalitetnijeg života u svojoj lokalnoj zajednici.